Agenda

Geplaatst door: Qualogy

Congres: Meet The Oracle Masters

Datum
29 oktober 2019
Plaats
Nieuwegein
Locatie
Green Village
E-mailadres
communication@qualogy.com
Phone
0625034036
Organisatie
Qualogy

Kom op woensdag 30 oktober 2019 naar het ‘Meet The Oracle Masters’-congres, met Oracle’s Steven Feuerstein en Chris Saxon. Qualogy’s Oracle Ace Director Patrick Barel trapt de dag af. Oracle ACE Director Alex Nuijten sluit af met een unieke battle tegen Chris Saxon.

Dit congres is een geweldige kans om te leren van Oracle masters Steven Feuerstein en Chris Saxon. De dag is vooral interessant voor ontwikkelaars die iets te maken hebben met SQL en PL/SQL.

Steven Feuerstein is dé PL/SQL-goeroe. Hij richt zich op het verspreiden van kennis. Zo schreef hij – naast vele andere boeken – het standaardwerk voor PL/SQL-ontwikkelaars: Oracle PL/SQL Programming (6e editie). Tot voor kort reisde Steven de wereld rond als spreker en trainer. Tegenwoordig leidt hij een team van Developer Advocates, waaronder Chris Saxon. Steven zal het congres via videoverbinding bijwonen.

Chris Saxon is een graag geziene gast op Oracle-events en één van de Developer Advocates uit het team van Steven. Samen met Conner McDonald runt hij asktom.oracle.com (waarbij ‘tom’ staat voor ‘the Oracle masters). Chris is gespecialiseerd in SQL en PL/SQL. Zijn kracht: het vertalen van abstracte features van de database naar oplossingen voor alledaagse problemen.

Deel dit bericht