Agenda

Geplaatst door: Heliview

Cyber Security Experience 2021

Datum
25 november 2021
Plaats
Nieuwegein
Locatie
NBC
Organisatie
Heliview

Heliview organiseert de Cyber Security Experience op 25 november in congrescentrum NBC in Nieuwegein en vanaf 26 november 2021 online. Met het thema ‘Be part of the solution; Taking responsibility!’ besteedt het evenement aandacht aan de integrale cybersecurity-verantwoordelijkheid die bij de diverse stakeholders ligt en richt zich op wat er nog beter kan.

Cybersecurity is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en het is zo sterk als de zwakste schakel. Tijdens de Cyber Security Experience wordt door middel van verschillende presentaties, kennissessies, talkshows, interviews en persoonlijke gesprekken dieper ingegaan op de verantwoordelijkheden van onder meer leveranciers van cybersecurity-oplossingen, de overheid en organisaties zelf. Diverse sprekers delen hun expertise en ervaringen op het podium én gedurende 30 dagen online, zodat deelnemers optimaal hun kennis kunnen vergroten en netwerken op de manier die het beste bij ze past.

Door aan de congresdag of het online evenement van de Cyber Security Experience deel te nemen is het ook mogelijk om Continuing Professional Education Credits (CPE)-punten voor de CISSP-certificering te behalen. Het bewijs van deelname aan het evenement kan worden gebruikt voor het aanvragen van de CPE-punten.

Deel dit bericht