Agenda

Geplaatst door: International Management Forum

Data Science en Business Analytics

Datum
4 oktober 2019
Plaats
Centraal in het land
Locatie
Centraal in het land
E-mailadres
info@imf-online.com
Phone
040 246 02 20
Organisatie
International Management Forum

Een Data Scientist creëert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Als Data Scientist interpreteert u data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en ‘verkoopt’ deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus uw meerwaarde ten opzichte van de ‘traditionele’, meer technische Data Scientist, die enkel de know-how heeft om data technisch te ontsluiten en te analyseren. Deze technische know-how is noodzakelijk, maar volstaat in veel gevallen niet. De kunst is om data in te zetten ter verbetering van de organisatie en het bedrijfsresultaat. Dat leert u met name in deze Data Science & Business Analytics opleiding.

Data Science & Business Analytics – bruikbare instrumenten

Om succesvol te zijn met data heeft u andere instrumenten nodig dan enkel technische. In de 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding komen met name deze niet-technische instrumenten aan bod, zoals:

Bedrijfskundige modellen, business analyse en strategievorming, die u helpen om de juiste vragen te formuleren en doelen te stellen.
Soft skills en veranderkundige vaardigheden die u helpen om de doelen zichtbaar te maken voor opdrachtgevers en stakeholders.
Kennis van Data Science, architectuur, methoden en organisatiemodellen die u het inzicht verschaffen om Data Science in uw organisatie toe te kunnen passen.
Visie en leiderschap die nodig zijn om Data Science in een organisatie te laten werken.

Deel dit bericht