Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive AI Marketing Strategisch Leiderschap

Datum
24 april 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce

Voor het leiden van de AI-transformatie binnen je organisatie is geen diploma in data wetenschap nodig. Het draait vooral om het begrijpen van AI en het ontwikkelen van vaardigheden om bedrijfsproblemen op een vernieuwende wijze aan te pakken en op te lossen. Volg deze training om leiding te nemen in de AI-transformatie van je organisatie.

Omschrijving

AI is geen toekomstbeeld, maar heeft op dit moment al impact op je marketingstrategie. Deze training biedt verkenning van deze impact en de implicaties ervan voor het bedrijf. Je leert niet alleen hoe je AI kunt integreren in je marketingstrategie, maar ook hoe je effectief kunt inspelen op de veranderingen die het met zich meebrengt.

Tijdens deze deep dive krijg je de tools aangereikt om bedrijfsproblemen te identificeren, te prioriteren en op te lossen met behulp van AI. We bieden een gestructureerde aanpak om potentiële AI-projecten te organiseren op basis van specifieke doelen en functies. Door deze projecten te evalueren op hun voorspelde waarde over verschillende tijdsperiodes, leer je strategisch te plannen en optimaal gebruik te maken van AI binnen de organisatie.

Resultaten

De sessie omvat een overzicht van AI op directie- en managementniveau en richt zich op het oplossen van bedrijfsuitdagingen die groei kunnen versnellen.

Deel dit bericht