Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Deep dive B2B Storytelling

Datum
19 januari 2023
Plaats
Zoom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce Academy

Je prospects oriënteren zich steeds meer online. Om inzicht te krijgen in dit veranderend klantgedrag, heb je meetbare en aantrekkelijke content nodig. Maar hoe weet je welke content aanslaat?

Voor wie?

Deze deep dive is voor iedereen die in business-to-business méér leads wil genereren. Zoals  online marketeers, product managers, ondernemers, webredacteurs, accountmanagers, communicatieadviseurs en bijvoorbeeld marketingmanagers.

Omschrijving

Krijg in deze deep dive de handvatten voor het vertellen van een verhaal dat ‘klikt’.. Ontdek hoe je daarbij gebruik maakt van je funnel. En leer wat wel en niet werkt om het verhaal van je bedrijf te laten aansluiten bij (potentiële) klanten. Deze deep dive is voor iedereen die effectief gebruik wil maken van storytelling voor meer sales.

Tijdens de deep dive geeft Antal je alle ingrediënten die je nodig hebt voor het maken van een overtuigend verhaal. Aan de hand van een concreet stappenplan ga je direct aan de slag met je funnel. Ook leer je de theorie toe te passen op je eigen case. Na  de deep dive krijg je de mogelijkheid je verhaal te laten beoordelen door de docent.

Deel dit bericht