Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive Bouw je eigen ChatGPT

Datum
23 april 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Organisatie
Emerce

Wil jij je eigen assistent bouwen en je werk sneller, slimmer en efficiënter uitvoeren? Wil jij de volgende fase in met ChatGPT? Bouw dan nu je eigen GPT. Alleen of samen met een collega. GPT’s zijn de nieuwe apps. In 3 maanden tijd zijn er meer dan 3 miljoen GPTs ontwikkeld. OpenAI zet zwaar in op GPTs. Nu is het moment om hier als ondernemer, marketeer in te stappen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor professionals die meer willen leren over het effectief gebruik van AI voor copywriting en conversie. Dit omvat marketeers, ondernemers en copywriters die willen profiteren van de voordelen van de nieuwe AI ontwikkelingen en taalmodellen. Zowel B2C, als B2B. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Een betaald account is vereist voor deze cursus.

Omschrijving

Je eigen GPTs bouwen is het summum. Je hebt nu geen programmeerkennis meer nodig. Je creëert als het ware een tweede brein. Je persoonlijke assistent.

Als ondernemer creëer je nu je eigen AI-team. Met je eigen GPTs ga je uren per week besparen. Of het nu gaat over marketingteksten, vacatureteksten, productteksten, SEO-teksten of het analyseren van data. Het kan allemaal slimmer, effectiever en sneller met je eigen set aan GPTs met behoud van je eigen schrijfstijl en tone of voice.

Leer in 2 dagdelen alles over het bouwen van je eigen ChatGPT. Optimaliseer je contentproces en maak meer content in minder tijd mét behoud van je eigen tone of voice. Leer hoe je met eigen GPTs effectiever landingspagina’s, blogs, vacatureteksten, SEO-teksten, productteksten en social media posts creëert én analyseert.

Deel dit bericht