Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive ChatGPT voor E-commerce in 2024

De snelle ontwikkelingen binnen ChatGPT brengen voortdurend nieuwe functionaliteiten met zich mee. In deze sessie verkennen we naast de essentiële elementen, ook de recente mogelijkheden. Ontdek de nieuwste functies en implementeer direct toepasbare tips om meer klanten aan te trekken en je verkopen te stimuleren met behulp van productdata.

  • Gebruik ChatGPT om meer klanten aan te trekken en meer kopers te generen.
  • Krijg praktische tips en tricks over het implementeren en optimaliseren van ChatGPT.
  • Benut je productdata om de beste resultaten te behalen.

Voor wie?

Deze deep dive is voornamelijk interessant voor medior & medior+ ondernemers, marketeers, e-commerce strategen, AI-specialisten & business developers. Je hoeft geen ervaring met ChatGPT te hebben.

Omschrijving

Ontdek hoe je deze krachtige tool effectief inzet om meer klanten aan te trekken en je verkopen te stimuleren met behulp van productdata. Bereid je voor op een training die aansluit bij de laatste ontwikkelingen binnen ChatGPT.

Genereer hoogwaardige content (tekst & afbeeldingen)

Binnen E-commerce draait alles om data. Van het analyseren van de performance van je campagnes, tot het verwerken van productdata. Met de nieuwe features van ChatGPT is het nog makkelijker geworden om op grote schaal dataverwerking te doen.

Geavanceerde data verwerking met ChatGPT

Producten hebben vaak standaard teksten die concurrenten ook gebruiken. Met ChatGPT kun je met een paar klikken direct een veelzijdigheid aan productteksten genereren die voldoen aan je eigen voorwaarden. Tevens kan dit direct voor verschillende markten vertaald worden. Je leert hoe je dit schaalbaar aanpakt.

Personalisatie middels ChatGPT

ChatGPT kan worden gebruikt voor het analyseren van sentimenten in klantfeedback en reviews. Hierdoor kun je inzicht krijgen in wat klanten wel en niet bevalt aan je producten en diensten, en kun je hierop inspelen om de klanttevredenheid te verbeteren.

Deel dit bericht