Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive: Google Analytics 4 (next step)

Datum
15 mei 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce

Google Analytics (GA4) is volledig vernieuwd, zowel aan de voor- als de achterkant en biedt talloze nieuwe mogelijkheden om data te analyseren en rapporteren. Met GA4 kun jij nog beter data-gedreven beslissingen nemen en waardevolle inzichten genereren. Nu je bent overgestapt naar GA4, is het tijd om de volgende stap te zetten.

Voor wie is deze training?

Dataliefhebbers die nu gebruik maken van standaard rapportages en graag naar een customized aanpak willen binnen Google Analytics 4.

Omschrijving

De training bestaat uit twee delen, elk met een sessie van 2,5 uur. Dit geeft je de mogelijkheid om de geleerde stof toe te passen tussen de sessies door. In het tweede deel kun je gerichte vragen stellen en gaan we dieper in op de materie.Voorafgaand aan de training krijg je de kans om je wensen op het gebied van rapportage te delen, zodat we hiermee tijdens de training direct aan de slag kunnen. Maximaal 8 deelnemers.

Na deze training zul je in staat zijn om GA4 effectief te gebruiken, bestaande rapportages te benutten, aangepaste rapportages met jouw eigen KPI’s op te zetten, de juiste KPI’s te interpreteren en conclusies te trekken uit de beschikbare data. Je zult beter in staat zijn om data-gedreven beslissingen te nemen en je beslissingen te valideren aan de hand van je eigen rapportages en dashboards.

Deel dit bericht