Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive: Google Analytics 4 (next step)

Datum
31 mei 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce

Zoals je weet is het bekendste en meest gebruikte analyseprogramma totaal vernieuwd, zowel aan de voor- als aan de achterkant. Google Analytics (GA4) levert veel nieuwe mogelijkheden op voor het analyseren en rapporteren van data, zodat jij nog beter in staat bent data-gedreven beslissingen te maken. Heb je het platform ingericht voor gebruik, dan is het tijd voor de next step.

Voor wie is deze training?

Dataliefhebbers die nu gebruik maken van standaard rapportages en graag naar een customized aanpak willen binnen Google Analytics 4. In deze training gaan we ervan uit dat je organisatie GA4 al heeft geïmplementeerd of daar ver mee is.

Omschrijving

In drie uur tijd leer je hoe je als organisatie gebruikt maakt van alle kansen die GA4 biedt. Na deze deep dive begrijp je wat er is veranderd in de manier waarop je data verzameld ten opzichte van GA3. Je leert hoe je in een rapportage inzicht krijgt in data die voor jou relevant zijn.

Samen met de docent ga je aan de slag met customized rapportages binnen Google Analytics 4. Voorafgaand aan deze training deel je daarom ook je use case, zodat we tijdens de training hiermee aan de slag kunnen gaan.

Met deze kennis ben je beter in staat om data-gedreven beslissingen te maken en je beslissingen te valideren in de vorm van een eigen rapportage.

Deel dit bericht