Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Deep dive: Google Mijn Bedrijf

Datum
7 april 2021
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Organisatie
Emerce Academy

Vergroot de klantbetrokkenheid op Google

Veel bedrijven kunnen traffic verbeteren door de omnichannel presence te verbeteren. Door middel van makkelijke optimalisaties kan er al snel een resultaat geboekt worden. Met de verdere inzet van tooling, integraties van Google producten kun je impressies op Local Search met 80% laten groeien.

Met een Google Mijn Bedrijf-account kun je met een aantal best practices de impressies vergroten en Local Search via Google optimaliseren. Een content strategie, de juiste tooling en een goede lokale productvoorraad-feed zijn genoeg om significant meer mensen te bereiken.

✔️ Werf klanten met een geweldig bedrijfsprofiel

Leer tijdens de Deep dive Google Mijn Bedrijf hoe je in een korte periode extra klantbetrokkenheid en traffic via Google kunt realiseren. Van snelle implementaties tot de meest geavanceerde inzichten. Ontdek hoe je optimaal gebruik kunt maken van platformen zoals Apple Maps, FB winkelpagina’s en Google Advertising. De diepte in over: Hoe integreer je offline data? En wat kun je wel en niet via Google Analytics?

✔️ Geef klanten meer manieren om je te bereiken

Michel van Luijtelaar heeft dertien jaar ervaring op gedaan als specialist bij Google zelf en ondersteunde de grootste klanten van Google London. Hij neemt je mee de diepte in over de laatste ontwikkelingen rondom het integreren van een productfeed, de afspraak integratie voor ‘Click en Collect’ en Google Shopping.

✔️ Ontvang een volledig rapport over je bedrijfskansen op Google

Extra: deel voorafgaand aan de deep dive toegang tot een of meer Google Mijn Bedrijf locatie groep(en) en je ontvangt aan het begin van de sessie een volledig rapport over je bedrijf op Google.

Deel dit bericht