Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive social (door)meten

Datum
2 juni 2022
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
Organisatie
Emerce

Analyseer de inzet van social media

Meten van je social media resultaten is belangrijk om het werkelijke succes in kaart te brengen. Op deze manier kun je op tijd bijsturen om een optimaal resultaat te behalen. 

Maar hoe weet je of je social effort ook echt aanslaat? Is er bijvoorbeeld interactie rondom een post en wat is de traffic naar je website? Hoe draagt het bij aan SEO en het zoekvolume? En zorgt het voor meer autoriteit? Dit wil je allemaal inzichtelijk maken en maandelijks kunnen analyseren. Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat je doelstellingen zijn voor organische content en/of betaalde campagnes.

✔️ Handvatten voor het doormeten en verbeteren van social resultaten

In 2 uur leer je tijdens deze deep dive sessie  alle in’s en out’s om direct aan de slag te gaan met het meten van je social media campagne! Kom erachter wat het effect van je social berichten zijn en of je social media campagne wel waardevol genoeg is voor het bedrijf.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedere ondernemer / marketeer of social media marketeer die meer uit zijn Social Media wil halen. Voor iedereen die op basis van cijfers zijn strategie wilt kunnen bepalen. Meten is weten en het zorgt ervoor dat je precies weet welke resultaten je hebt behaald met bepaalde campagnes. Zo kun je hier ook bij volgende campagnes rekening mee houden! Op naar inzichtelijke en betere resultaten.  Ook creëer je hiermee zich binnen je organisatie en neem je ze mee in de social media aanpak en keuzes die je maakt. Zodat je aan de hand van data kunt onderbouwen wat de waarde van social media is voor de organisatie.

Deel dit bericht