Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive TikTok Advertising

Datum
23 februari 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

In deze deep dive leer je alles over TikTok advertising. Na deze training weet jij optimaal gebruik te maken van TikTok’s advertising systeem om campagnes op te zetten en je doelstellingen te kunnen realiseren.

Voor wie?

Deze deep dive is voor jou als je overweegt TikTok (meer) in te zetten in je online advertising. Misschien gebruik je TikTok al in je strategie, maar wil je er meer uithalen. Ook dan is deze training voor jou. Voorkennis van online advertising is niet vereist.

Denk hierbij aan: ondernemers, online marketeers, algemene marketingmanagers, communicatiespecialisten of organisch social media managers en TikTok creators.

Omschrijving

TikTok is momenteel het snelst groeiende social media platform. Hoewel TikTok eerst vooral populair was bij de jongere doelgroep maakt een steeds bredere doelgroep gebruik van de app. Daarom is het extra relevant om als bedrijf nu in te spelen op de trend en te ontdekken wat adverteren op TikTok kan betekenen.

In deze deep dive leer je alles over het TikTok advertising platform: over de functionaliteiten en mogelijkheden, maar ook hoe je daadwerkelijk een campagne bouwt, A/B testen opzet, analyseert en optimaliseert.  Na de sessie kan jij TikTok advertising optimaal inzetten voor je doelstellingen, merkbekendheid, interactie, websitebezoekers, conversies en/of nieuwe volgers.

Deel dit bericht