Agenda

Geplaatst door: Executive People

Digital Workplace Day

Datum
26 september 2019
Plaats
Haarlem
Locatie
3DMakersZone, Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem
E-mailadres
y.bansagi@executive-people
Phone
06-23530399
Organisatie
Executive People

Op donderdagmiddag 26 september 2019 vindt het Digital Workplace Day Event in de 3D Makers Zone in Haarlem plaats. Tijdens deze totaal verzorgde middag worden de resultaten van het onderzoek Digitale Mobiliteit 2019 gepresenteerd en overhandigd aan Martin Wörsdörfer, Tweede Kamerlid namens de VVD.

Tevens belichten keynote speakers van Gartner en FME hun visies over de moderne werkplek en zijn er diverse fieldlabs waar de laatste trends en oplossingen worden getoond. De middag is bedoeld voor iedereen die (beleidsmatig) betrokken is bij de Digital Workplace (digital leaders, strategen en beslissers op het gebied van I(C)T, digitale mobiliteit, HRM, etc.).

Inspirerende keynotes

Op de Digital Workplace Day worden bezoekers door keynotes geïnspireerd met ideeën die hen helpen met hun digitale transformatie. De Digital Workplace is immers een cruciaal onderdeel van de digitalisering. De ideale werkplek bestaat uit een goed concept, platformen, cloud software en tools. Maar hoe richt je een moderne werkplek in?

Op dit event zijn HR-managers, (IT)-beslissers en iedereen die verder beleidsmatig betrokken is bij de digitale transformatie, welkom om te ontdekken hoe we werknemers en klanten kunnen ontzorgen met een moderne werkplek. Naast het plenaire programma zijn er fieldlabs waar dienstverleners hun workplace oplossingen tonen aan bezoekers. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en de dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Deel dit bericht