Agenda

Geplaatst door: Emerce

Discovery: Leer wat je klanten beweegt

Datum
19 mei 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

Discovery: Leer wat je klanten beweegt

Vergroot de kans op succesvolle marketingcampagne door klantbehoeftes beter te begrijpen. Krijg inzicht in wat je klant daadwerkelijk wil, denkt en doet. Leer te werken vanuit bewijs, in plaats van aannames.

Tijdens deze training leer je

Het identificeren van de meest riskante aannames;

Met onderzoek, zoals jobs-to-be-done, inzicht krijgen in klantbehoeftes;

Waardevolle inzichten vertalen naar bruikbare marketing kansen.

Voor jou?

Met deze deep dive leer je succesvolle producten of campagnes ontwikkelen door je inzicht in klantbehoeftes en de klantreis te vergroten. Deze deep dive is speciaal ontwikkeld voor (content)marketeers, communicatieadviseurs, marketing-, innovatiemanagers.

Omschrijving

De sleutel tot succesvolle producten en marketing is inzicht in de motivaties, zorgen en behoeftes van je klant. In deze deep dive leer je de beginselen van een Discovery mindset. Verschillende onderzoeksmethoden en frameworks komen aan bod die je kan inzetten om beter te begrijpen wat je klanten beweegt en waarom ze de din gen doen die ze doen.

Deze deep dive is onderdeel van drie workshops, dit is de eerste workshop. Volg ook Storytelling: zo maak je impact met je verhaal (deel 2) en Meet de impact van je content (deel 3) voor kennis om van begin tot eind succesvolle producten of campagnes te ontwikkelen.

Deel dit bericht