Agenda

Geplaatst door: Stichting Drupal Nederland

Drupaljam 2020

Datum
6 november 2020
Plaats
Utrecht
Locatie
De Fabrique
E-mailadres
drupaljam@stichtingdrupal.nl
Organisatie
Stichting Drupal Nederland

Vanwege de ontwikkelingen en maatregelen rondom Covid-19 is Drupaljam 2020 verplaatst naar 6 november. De locatie blijft hetzelfde: De Fabrique in Utrecht.

Drupaljam is hét Nederlandse evenement rondom het populaire open source CMS Drupal. Ruim 500 internetprofessionals uit Nederland en Europa komen samen om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen op het gebied van Drupal, online marketing en digitale innovatie.

Tickets kunnen kunnen tot 1 mei tegen een aantrekkelijke early bird prijs gekocht worden via https://tinyurl.com/sfrtpu4. Mensen die al een ticket hadden voor de oorspronkelijke editie op 16 april kunnen deze op 6 november alsnog gebruiken.

Nieuw op deze editie is DrupalDen: deelnemers kunnen een plan voor een Drupal-module pitchen en een jury selecteert het meest innovatieve idee. De winnaar ontvangt € 2.000 om de module te ontwikkelen. Aanmelden hiervoor kan via https://drupaljam.nl/drupalden.

Interesse in het mede mogelijk maken van Drupaljam en tegelijk de grote community bereiken? Lees meer over sponsormogelijkheden op https://drupaljam.nl/sponsors.

Deel dit bericht