Agenda

Geplaatst door: Dutch Media Weeks

Dutch Media Week: Business & Innovation

Laat je inspireren door de laatste ontwikkelingen uit de media-industrie tijdens de Business & Innovation Days van Dutch Media Week.

Dit evenement is voor alle gepassioneerde professionals uit deze dynamische sector. Visionaire experts en vernieuwers, nemen je mee op een onvergetelijke reis van inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden.

We laten je kennismaken met het onontgonnen terrein van morgen. Stap vooruit in de tijd terwijl we de toekomst van de media verkennen, van baanbrekende technologieën tot revolutionaire trends die de industrie zullen vormgeven. Experts van onder andere Media.Monks, de NPO, team Liquid en Talpa geven een inkijkje in de kansen op het gebied van data, content en tech die voor ons liggen.

Daarnaast staan we stil bij de huidige stand van zaken in de media. Door boeiende paneldiscussies en interactieve sessies word je volledig op de hoogte gebracht van de actuele uitdagingen en mogelijkheden. Dit is jouw kans om samen met vooraanstaande professionals te leren en van gedachten te wisselen over de huidige trends en praktijken.

Vervolgens maak je kennis met de allernieuwste ontwikkelingen die de industrie in rap tempo transformeren. Leer hoe je deze cutting-edge innovaties kunt benutten en op maat kunt toepassen voor jouw bedrijf

Naast een schat aan waardevolle inzichten worden deze dagen omlijst door vele netwerkgelegenheden, bijvoorbeeld tijdens de lunch en een gezellige borrel aan het einde van elke dag. Dit zijn uitgelezen kansen om nieuwe samenwerkingen te verkennen en nieuwe contacten op te doen.

Zo ga jij als mediaprofessional geïnspireerd de deur uit.

De Business & Innovation Days worden georganiseerd in samenwerking met de ROM Utrecht Region en Media Perspectives.

Zij komen spreken:

  • Ezra Eeman, Directeur Strategie, NPO
  • Jamie Allen, Head of Media Industries, EMEA, NVIDIA
  • Jan Müller, CEO / Directeur-bestuurder Regional Public Broadcasting Organisation (RPO)
  • Danielle Jiskoot, Co-founder & CCO The Diverse Company
  • Romar Bucur, Head of Business Development & Strategy bij Banijay

 

Deel dit bericht