Ecommerce Essentials; Magento 2.0

Datum 2 mei 2017
Plaats Amsterdam
Locatie UVA Bijzondere Collecties Oude Turfmarkt 129 | 1012GC Amsterdam
Website https://ecommerce-essentials.nl/
Aanmelden https://ecommerce-essentials.nl/aanmelde...
E-mail info@e-essentials.nl
Telefoon 0411 652122
Organisatie Ecommerce Essentials

Ecommerce Essentials biedt u de mogelijkheid om u tijdig te verdiepen in een migratie naar Magento 2.0, het langverwachte vervolg op ’s werelds populairste e-commerce platform.

In een tijdperk waarin de klantervaring en beleving centraal staan, is Magento 2.0 “mobile first” ontworpen. Magento 2.0 is veiliger en 25% sneller dan Magento 1.0 en komt standaard met veel opties voor SEO. Op het eerste gezicht een aantrekkelijk idee om deze overstap te maken. Maar wat komt er allemaal bij kijken?

Graag nodigen wij u uit op dinsdag 2 mei tijdens een exclusieve middag geheel in het teken van Magento 2.0 en de tentoonstelling van ShakespeareNL bij de Bijzondere Collecties van Amsterdam.

Zoals Shakespeare al verkondigde: “Better three hours too soon than a minute too late”

Ontstaan E-commerce Essentials

E-commerce Essentials is een initiatief van Hexspoor en MetMeer, onstaan vanuit een succesvolle samenwerking in verschillende E-commerce trajecten. Het afstemmen van het fulfilment traject op de bouw van de Magento 2 shop verloopt naadloos.

MetMeer zet zich na het ontwikkelen van de Magento 2 shop in om door middel van de juiste Online Marketing kanalen van de shop de juiste bezoekers te trekken. Hexspoor e-fulfilment zorgt voor de snelle levering en actueel inzicht in bestellingen. Dit samenspel heeft er voor gezorgd dat wij onze klanten samen actief willen inspireren, motiveren en informeren.