Agenda

Geplaatst door: EDM

EDM Finance Seminar

Datum
16 mei 2019
Plaats
Amsterdam
Locatie
B. Amsterdam
E-mailadres
ldewolf@edm.nl
Phone
0306002140
Organisatie
EDM

Op donderdag 16 mei vindt het EDM Finance Seminar plaats in Amsterdam. Een inspirerend seminar gericht op de financiële sector met als hoofdthema: Data, tech en intelligence voor relevante communicatie.

Wat is de invloed van nieuwe technologieën op organisaties, welke (digitale) intelligentie kunt u toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden en hoe kan data worden ingezet voor relevantere communicatie met klanten? Al deze vragen worden voorzien van een antwoord tijdens het EDM Finance Seminar op donderdag 16 mei aanstaande in B. Amsterdam.
Er staan inspirerende lezingen en concrete case presentaties op het programma van o.a. Menno van Leeuwen (ABN Amro), Ben van der Burg (Triple IT), Natasja van Buuren (Centraal Beheer) en Roel ter Brugge (Independer) op het programma. Wilt u meer weten over het programma, alle sprekers en hoe u zich kunt aanmelden? Bekijk dan de website voor alle informatie. Er zijn slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Bent u werkzaam in de financiële sector en wilt u op de hoogte zijn van alle laatste trends, meld u dan gratis aan.

Deel dit bericht