Agenda

Geplaatst door: Emerce

Emerce Update #6 Digital Teams

Datum
3 december 2019
Plaats
Amsterdam
Locatie
B.Amsterdam B.3
Organisatie
Emerce

Wat is Emerce Update Digital Teams?

Yes, digitale transformatie. We weten het en hebben de plannen klaar. Maar dan? Hoe zorg je voor een (interne) organisatie die al deze plannen ook daadwerkelijk uit kan voeren? Kies je voor een bureau? Ga je voor freelancers? Zet je je eigen vacatures uit?

Het vinden van de juiste mensen is lastig. En al helemaal als het om iets gaat wat zo dicht bij de core van onze organisatie zit. Want ‘digital’ is meer dan de website, je online ad campaigns, of een app’.  Daarnaast moet je snelheid maken en up to date blijven van de van nieuwste ontwikkelingen. Hiervoor zijn teams met een mix van van creativiteit, data en tech nodig.

De succesverhalen laten zien dat het kan: je kunt gaan voor interne teams, geheel uitbesteden, of een mix van dit alles. Maar wat is voor jou de beste keuze? Hoe doen de voorlopers in onze industrie dat eigenlijk?

Dat is wat op het programma staat tijdens Emerce Update Digital Teams. Geen pleidooi over digitale transformatie Maar hands-on tips over de organisatie hiervan. Deze dag leer je van bedrijven die je met vallen en opstaan zijn voorgegaan, krijg je handvaten voor versnelling en het inrichten van een digital dream team!

Voor wie?

Decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, e-commerce managers, site owners, online & media-exploitanten, content specialisten, product-, category managers, marketingmanagers, web designers, interaction designers, search experts, online consultants.

Deel dit bericht