Agenda

Geplaatst door: Firestarters

Workshop DIY Augmented Reality en Google Glass met Sander Veenhof

Datum
25 juli 2013
Plaats
Amsterdam
Locatie
Firestarters Forum - Vodafone HQ
E-mailadres
shinta@vodafonefirestarters.nl
Organisatie
Firestarters

Leer eerst wat er allemaal al gebeurt op het gebied van AR en maak kennis met een heuse Google Glass. Met behulp van een eigen meegebrachte laptop en applicaties van Layar gaan de deelnemers onder begeleiding van digitaal kunstenaar Sander Veenhof en Ronald van der Lingen (Layar) zelf content maken met AR.

Sander Veenhof tast met zijn interactieve projecten de grenzen van hedendaagse en toekomstige technologie af en exposeerde onaangekondigd in het prestigieuze MoMa museum in New York. Binnenkort tovert hij heel Amsterdam-Noord om tot een virtueel lab en staat hij met Meet Your Stranger op de Parade. Een project waarbij theater en mobiele telefonie elkaar versterken en een decor gemaakt wordt met behulp van augmented reality. Sander vertelt deze avond alles over zijn projecten.

Ronald van der Lingen van Layar is een van de weinige Nederlandse bezitters van een Google Glass. De mogelijkheden van deze vernuftige bril zal hij deze avond showen en daarna vertelt hij over de toepassingen van de Augmented Reality app Layar.

Firestarters workshop: DIY Augmented Reality en Google glass

Datum: donderdag 25 juli

Aanvang: 18:00 uur

Adres: Firestarters Forum, Simon Carmiggeltstraat 6 (naast CS)

Wil je dit gratis evenement bijwonen? RSVP via shinta@vodafonefirestarters.nl.

Deel dit bericht