Agenda

Geplaatst door: Blammo Events

Firstlookevent

Datum
4 oktober 2013
Plaats
Utrecht
Locatie
Jaarbeurs
Organisatie
Blammo Events

Firstlook is het grootste digital lifestyle-evenement van de Benelux en sinds haar ontstaan in 2008 bezig aan een onstuimige opmars. Voor het zesde jaar op rij weet het evenement een groei in stands en deelnemers te bewerkstelligen. Firstlook is voor de game- & hardware-industrie ook in 2013 weer het moment om alle najaarstoppers voor het eerst aan het publiek en media te tonen. Op tientallen stands en in diverse theaters kan een gelimiteerd aantal gamers twee dagen lang met deze nieuwe games en digital lifestyleproducten aan de slag.

De nieuwe spelcomputer van Sony, de PlayStation 4, beleeft haar Nederlandse vuurdoop op het digital lifestyle evenement Firstlook 2013. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober kunnen consumenten voor het eerst kennis maken met de nieuwe console en haar games.

De komst van de PlayStation 4 is een primeur waar Jan-Johan Belderok van organisator Blammo Events erg trots op is: “Sony heeft met een aantal ijzersterke persconferenties een head-start met hun nieuwe console. Als ik het goed begrijp is de PS4 al meer gepreorderd dan de PlayStation 3. Dat we deze console, waar zoveel gamers dus duidelijk op zit te wachten, op ons event ‘ten doop’ mogen houden, is dan ook echt fantastisch.”

Deel dit bericht