Gratis seminar Enterprise Social Media

Datum 23 mei 2012
Plaats Schiphol, Amsterdam
Locatie Hilton Hotel
Website http://www.winvision.nl/evenementen/Pagi...
Aanmelden http://www.winvision.nl/evenementen/Pagi...
Organisatie Winvision

De wereld verandert. Dit geldt ook voor de manier waarop mensen met elkaar communiceren en samenwerken. Vroeger verstuurde iedereen elkaar berichten via e-mail. Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken. Dit fenomeen wordt niet alleen gebruikt om berichten tussen mensen te versturen, er wordt een heel nieuw scala aan mogelijkheden geboden. Zo wordt het publiek betrokken bij het genereren van nieuwe productideeën, de innovatie van bedrijven gaat sneller en de kennis en ervaring in een organisatie wordt veel sneller gevonden en gebruikt.

Social Media op het internet is voor bedrijven vaak niet geschikt voor de interne communicatie en samenwerking. Het is niet goed af te schermen, medewerkers voelen zich vaak ongemakkelijk en bepaalde informatie en communicatie mag niet op straat belanden of binnen onveilige omgevingen. NewsGator biedt daarom Enterprise Social Media. Hierbij worden de functionaliteiten van Twitter, Facebook en LinkedIn geboden binnen de bedrijfsomgeving als een add-on op SharePoint. Winvision is ervan overtuigd dat de combinatie van Exchange, Lync, SharePoint en NewsGator een zeer krachtig platform vormt om veilig gebruik te maken van de traditionele en moderne manieren van communiceren en samenwerken om veel meer effectiviteit uit uw medewerkers en klanten te halen dan nu het geval is.

Wilt u meer weten over het inzetten van Social Media achter de eigen firewall? Winvision nodigt u samen met Microsoft en NewsGator graag uit voor het seminar ‘Enterprise Social Media’ op woensdag 23 mei in het Hilton hotel op Schiphol.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
09:00 Ontvangst met koffie en thee en introductie
09:30 Why Enterprise Social Networking – JB Holston, CEO NewsGator
10:15 NewsGator Social Sites – Brian Kellner, VP Products NewsGator
SharePoint 2010 bridges the gap between the Traditional and the Social
Workstyle – Ties Arts, Sales & Marketing Manager, Microsoft
11:00 Pauze
11:15 Deploying Social Sites – Carlo van Haren en Marcel Lucker, Winvision
Klantcase: Virtueel Politie Korps
12:00 Afsluiting