Agenda

Geplaatst door: Emerce

Growth hacking

Datum
18 juni 2019
Plaats
Amsterdam, Leusden of Utrecht
Locatie
Amsterdam, Leusden of Utrecht
Organisatie
Emerce

Ontdek de ‘7 pilaren van Growth Hacking’

Technologie heeft marketing voorgoed veranderd. De massa bereiken is niet meer alleen weggelegd voor bedrijven met veel geld. Met één tweet kun je miljoenen mensen aanspreken. Alleen: iedereen kan dat.

Een bedrijf (digitaal) laten groeien wordt steeds moeilijker. Grote marketingcampagnes hebben hun kracht verloren en maken plaats voor kleine experimenten, continu testen en bijsturen. Om daarbij snel in te spelen op de veranderende behoefte en concurrentie in de markt kunnen marketeers niet meer zonder technische en analytische skills. In de 2-daagse opleiding Growth Hacking ontwikkel je daarom zowel een andere mindset als nieuwe vaardigheden om je als marketeer aan te passen aan de eisen van de toekomst.

Leer met minimale programmeerkennis je slagkracht te vertienvoudigen. In 2 dagen tijd leer je alles om tot schaalbare en voorspelbare groei te komen. Dit doe je aan de hand van de ‘7 pilaren van Growth Hacking’: een model dat je helpt het maximale uit je data te halen en je leert hoe je producten maakt waar mensen niet meer zonder kunnen. Daarnaast ontdek je tijdens de opleiding hoe je op de meest effectieve en efficiënte manier klanten binnenhaalt. Dit vraagt veel van de mindset en vaardigheden van je collega’s en jou als marketeer.

Programma Growth hacking – 18 en 25 juni 2019

Dag 1
9:30 – 12:30 Growth Hacking mindset en team
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Meten en tooling

Dag 2
9:30 – 12:30 Luisteren naar de markt en Product / Market Fit
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Klanten werven en optimalisatie

Deel dit bericht