Agenda

Geplaatst door: HeadFirst

HeadsUp #8 ‘Trends in 2020’

Datum
9 december 2019
Plaats
Utrecht
Locatie
Jaarbeurs Beatrixgebouw, Jaarbeursplein, 3521 AL
E-mailadres
events@headfirst.nl
Phone
0235685630
Organisatie
HeadFirst

Op dinsdag 10 december geven Wim Davidse (Flexmarkt) en Boris Emmerig (Holla Advocaten) jou het antwoord in de kennissessie ‘Trends in 2020’. Toost mee op de successen van 2019 en laat je informeren over de trends en ontwikkelingen in 2020. Wij nodigen jou graag uit!

Programma
– 17.45 uur: Inloop met soep en broodjes

– 18.30 uur: Wet DBA update – Frank van Geuns (HeadFirst)
Dit jaar zijn wederom stappen gezet rondom de (vervanging van de) Wet DBA. Zo heeft de Belastingdienst vervolgonderzoek ingesteld naar mogelijk kwaadwillende bedrijven, zijn de vragen uit de webmodule getoetst bij opdrachtgevers en brancheorganisaties, is een internetconsultatie gestart voor de ‘Wet minimumbeloning zelfstandigen en zelfstandigenverklaring’ en werd aangekondigd dat de mogelijkheden tot handhaving gedurende het moratorium vanaf 1 januari 2020 worden aangescherpt. Frank van Geuns, Legal Counsel bij HeadFirst, praat jou bij over deze ontwikkelingen.

– 19.15 uur: De flexmarkt in de radicale jaren ‘20 – Wim Davidse (Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine)
Na ruim 6 jaren van mooie economische groei, lopen we in Nederland nu aan alle kanten tegen de grenzen van ons groeivermogen aan. En staan we aan de vooravond van de doorbraak van de 4e Industriële Revolutie. Wat moeten we gaan transformeren, om te beginnen in 2020? Wat ga je daar als Zelfstandig Professional volgend jaar al van merken? En wat kun je er aan – en vooral ook: mee – doen? Wim Davidse is bij uitstek de meest geschikte persoon om hier alles over te vertellen. Door de jaren heen heeft hij de status van ‘toekomstverteller’ meer dan verdiend. Als spreker en hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, de inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex, brengt hij zijn inzichten en inspiratie enthousiast over de bühne.

– 20.00 uur: Uitgebreide netwerkborrel

Deel dit bericht