Agenda

Geplaatst door: Insight Enterprises Netherlands

Higher Ground 2018 – shows you future insights

Datum
18 oktober 2018
Plaats
Halfweg
Locatie
SugarCity Events
E-mailadres
jorinde.vanbrink@insight.com
Phone
0657130354
Organisatie
Insight Enterprises Netherlands

Zelfsturende auto’s, chatbots, robots… de (nieuwe) verhoudingen tussen mens en technologie ontwikkelen zich in volle vaart. Technologie krijgt een steeds grotere rol en invloed op de manier waarop wij werken. Door deze vooruitgang lijken onze machines steeds autonomer te worden. Big data, AI, machine learning, robotica, software-defined computing en sensortechnologie dringen de rol van de mens verder terug en zorgen ervoor dat de scheidingslijn tussen mens en machine steeds dunner wordt. Is dit een bedreiging of juist een kans? Wat betekent dit? En hoe kunt u uw business het beste voorbereiden op innovatie en digitale transformatie?

Blok uw agenda voor ‘Higher Ground – shows you future Insights’. Hét tech-event voor IT-professionals, met een thema dat past bij de bijzondere ontwikkeling die IT-technologie doormaakt en de invloed ervan op maatschappij en het bedrijfsleven.

Wij nodigen u van harte uit in SugarCity om te leren en te ervaren hoe ‘future technology’ uw business slimmer laat functioneren en de connectie met uw klanten en medewerkers verbetert. Transformeer uw IT en breng uw organisatie op ‘Higher Ground’ en loop voorop in onze digitaal gedreven wereld.

Deel dit bericht