Agenda

Geplaatst door: Jaarbeurs

ICT & Logistiek

Datum
5 november 2019
Plaats
Utrecht
Locatie
Jaarbeurs
Organisatie
Jaarbeurs
ICT & Logistiek helpt groei en verandering managen door innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain. 

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Thema 2019: smart warehousing
Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Kennisoverdacht staat centraal
Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod. Samen met partners, exposanten en prominente sprekers wordt een afwisselend en actueel programma opgesteld vol met cases, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.

Gelijktijdig met ICT & Logistiek vindt Logistica plaats. Met uw toegangsbadge heeft u toegang tot beide beurzen!

Voor wie is ICT & Logistiek interessant?
Logistiek en IT professionals werkzaam in de supply chain en op zoek naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Bezoekers zijn onder andere directie, CEO en algemeen management, (IT) consultants, adviseurs, logistiek managers, supply chain managers, IT managers, medewerkers logistiek, projectmanagers en IT projectmanagers werkzaam in de sectoren transport/opslag/distributie, zakelijke dienstverlening, industrie, handel/groothandel, detailhandel, retail en overheid.

Deel dit bericht