Agenda

Geplaatst door: Lean Startup Leadership Academy

Innovatiekracht 2.0 – De PROOF Workshop

Datum
15 februari 2019
Plaats
Utrecht
Locatie
Seats to Meet
E-mailadres
marieke@gamechanger.nl
Phone
0681430058
Organisatie
Lean Startup Leadership Academy

Dit is een implementatiedag om jouw innovatiekracht naar een volgend niveau te brengen, met Marieke Schoenmaker en Vincent Thamm, co-founders van de Lean Startup Leadership Academy. Een mooi theoretisch kader met praktijkvoorbeelden en krachtige oefeningen die onmiddellijk tot innovatieve doorbraken leiden.

DEZE WORKSHOP IS VOOR JOU, ALS:
– Jij je afvraagt hoe je innovatie in jouw organisatie kunt verder brengen.
– Je erachter wilt komen waar jouw eigen innovatiekracht zit.
– Je wilt leren hoe je mensen meekrijgt in een veranderende markt.
– Je wilt weten hoe je disruptief kunt worden.
– Je handvatten wilt hebben om innoveren naar een volgend niveau in jouw organisatie te brengen.

DIT IS WAT JE ZAL LEREN …

INNOVATIE BEWEGING. Het is van vitaal belang dat je een katalysator van verandering en vernieuwing wordt. Echter, veel mensen vinden het lastig om hun nek uit te steken en blijven hangen in hun beperkende overtuigingen. Tijdens de workshop ontdek je een formule, waarmee je zaken anders en slimmer aanpakt, om jezelf en je organisatie continu uit te vinden.

TOEGEVOEGDE WAARDE. Het is niet genoeg om te weten hoe je jezelf en je bedrijf continu dient uit te vinden, omdat je ook een impact dient te maken voor klanten. Op de PROOF Workshop leer je hoe je met meer focus aan de juiste ideeën werkt.

EXPERIMENTEREN. De beste organisaties zijn degenen die snelle beslissingen nemen via experimenten. Tijdens de PROOF Workshop leer je hoe je oplossingen ontwikkelt die wel werken door ze doorlopend te testen in de markt.

SCHAALBAAR MAKEN. Zonder enige twijfel blijkt dat het schaalbaar maken van innovaties de meest lucratieve business strategie is om gezond te groeien. Veel goede innovators weten een excellente oplossing te maken, maar weten niet hoe zij funding voor de doorontwikkeling weten te krijgen. in de PROOF Workshop leer je hoe je anderen meekrijgt voor je plan.

>>> Bekijk de website voor meer informatie over De PROOF Workshop of voor registratie van een EARLY BIRD Ticket van € 97,- tot en met 11 januari 2019.

Deel dit bericht