Agenda

Geplaatst door: JOOST. Amsterdam

JOOST.#4: Je bent jong en je wilt wat // Word baas over je eigen leven

Datum
2 mei 2019
Plaats
Amsterdam
Locatie
Charley's Amsterdam
E-mailadres
joostamsterdamevent@gmail.com
Phone
0630680399
Organisatie
JOOST. Amsterdam

JOOST. mag het weten. Maar gelukkig zijn daar de volgende JOOST.’jes die jullie dit – onder het genot van een koud biertje – gaan vertellen. Een avond vol mooie ondernemersverhalen, interessante powersessies, een workshop en uiteraard een borrel. Hoog tijd om baas te worden over je eigen leven. Dus maak je borst maar nat. 💪🏼

// JOOST’.jes van de avond:

★ 𝗝𝗮𝘀𝗽𝗲𝗿 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗹𝘁𝗲𝗻: de baas die een boek schreef over ons: Het Millennial Mysterie. Waarom zijn we zoals we zijn? We lijken Rupsje Nooitgenoeg, de burn-outs en bore-outs vliegen ons om de oren. En iedereen kent wel het ‘is-dit-het-nou-gevoel,’ met name in ons werk. Jasper ontrafelt met ons deze avond het mysterie. Dus maak je borst maar nat.

★ 𝗝𝗼𝗲𝗽 𝗩𝗲𝗿𝗯𝘂𝗻𝘁: de baas achter disco boodschappen, hot tub taxi’s en de Hangover Bar. Maar, tegenwoordig handelt hij in matrassen. Ja, echt. Hij is namelijk gek op slapen en schudt de Nederlandse markt eens goed wakker met zijn enige echte matrassenstart-up: ‘Ik zie als ondernemer een uitdaging om van een saai product een sexy merk te maken.’

★ 𝗟𝗮𝘂𝗿𝗮 𝗟𝗶𝗻𝘀𝗰𝗵𝗼𝘁𝗲𝗻: de bazin die ondernemers op JOOST. in een praktische workshop leert hoe je een aanbod creëert waar jouw klant op zit te wachten. Deze ondernemende vrouw brengt met haar startup De Ondernemersbende getalenteerde jonge ondernemers samen en gelooft heilig in doen waar je goed in bent, en uitbesteden wat een ander beter kan.

★ 𝗗𝗮𝗮𝗻 𝗞𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿: de baas die je daadwerkelijk leert baas te worden over je eigen leven. Wij Millennials zijn namelijk nogal geneigd alsmaar door te denderen op die sneltrein, zonder doel of richting. Daan is Millennial Coach en geeft je deze avond een duw in de juiste richting met zijn 1-op-1 power sessies. Maar een aantal plekken beschikbaar – hierover later meer.

—————————————————————
Alle info op een rijtje
—————————————————————

// 𝗛𝗶𝗲𝗿 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝘇𝗲𝗻 📍
De huiskamer van Charley’s aan de Nieuwe Kerkstraat 26. Daar stond ze dan, te schitteren in de Nieuwe Kerkstraat: Charley’s. De toffe co-workspace met ontspannen huiskamersfeer. JOOST. was op slag verliefd. JOOST. ♥ Charley’s.

// 𝗗𝗶𝘁 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻 💰
€ 17,50 (inclusief toegang, workshop, borrel).

// 𝗗𝗮𝗻 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘂𝗿 𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻 🚪
Aanvang om 18.30 om 19.00 uur gaan Charley’s deuren dicht.

Deel dit bericht