Agenda

Geplaatst door: ISBW

Managers Event | De improviserende manager

Datum
27 mei 2021
Plaats
Online & Driebergen
Locatie
Online & Landgoed de Horst
E-mailadres
info@isbw.nl
Phone
035 20 04 418
Organisatie
ISBW

Op donderdag 27 mei organiseert opleidingsinstituut ISBW haar jaarlijkse Managers Event. De middag, voor én door managers, bestaat uit drie interactieve keynotes over de improviserende manager. Of het nu gaat om het aanpassen van het verdienmodel of het implementeren van nieuwe werkprocessen in tijden van disruptie: het improvisatietalent van managers was het afgelopen jaar onmisbaar. Het Managers Event is gratis toegankelijk voor managers van alle niveaus en uit alle branches. Het event vindt deels online en deels fysiek plaats, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Improviserend en ondernemend leiderschap
Het evenement richt zich op actuele en toekomstige vraagstukken van managers. Gedragsveranderingsexpert Jan van Setten opent met het bespreken van vragen als: ‘Hoe houd je het gat tussen intentie en gedrag gesloten, zodat medewerkers met plezier de beste versie van zichzelf laten zien?’ En: ‘Hoe creëer je commitment zonder dwang?’ Topspreker Alexandra van ’t Geloof geeft hands-on advies over de drie belangrijkste onderdelen van de ambidextere managersrol, waarin de manager zowel professionals aanstuurt als de innovatie voor de toekomst aanjaagt. Arko van Brakel, oud-CEO van leiderschapsinstituut de Baak, sluit af met adviezen over het bouwen van een ondernemende organisatie. Hierin is ieders talent belangrijk en leveren mensen met meer plezier en in goede gezondheid duurzame topprestaties.

Programma De improviserende manager

15.00 – 15.05 Opening en welkom
Door Jan van Setten, dagvoorzitter en expert in gedragsverandering, commercie en persoonlijk leiderschap

15.05 – 15.45 Keynote I – De ondernemende organisatie
Door Arko van Brakel, ondernemer, medeoprichter Semco Style Institute en oud-CEO de Baak

15.45 – 16.00 Pauze

16.00 – 16.40 Keynote II – De ambidextere manager
Door Alexandra van ’t Geloof, Masterdocent bedrijfskunde en management en CEO NRJ!

16.40 – 16.55 Bekendmaking De improviserende Manager van het Jaar
Door Jan van Setten en Rob Rijbroek, directeur ISBW

16.55 – 17.10 Pauze

17.10 – 17.50 Keynote III – Het gat tussen intentie en gedrag
Door Jan van Setten, expert in gedragsverandering, commercie en persoonlijk leiderschap

17.50 – 18.00 Afsluiting

Aanmelden en locatie
Het ISBW Managers Event De improviserende manager vindt plaats op donderdag 27 mei. Het event begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Aanmelden kan gratis via https://www.isbw.nl/isbw-managers-event. Het event is hybride. Dat betekent dat men thuis via een online verbinding kan deelnemen of fysiek aanwezig kan zijn op Landgoed de Horst in Driebergen. Door middel van een loting wordt na inschrijving bepaald wie er fysiek deelneemt.

Deel dit bericht