Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Masterclass Amazon

Datum
22 april 2021
Plaats
of Amsterdam
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
020 760 72 00
Organisatie
Emerce Academy

Bouw een winstgevende online business met Amazon

Tijdens deze masterclass maken we je wegwijs op het platform van Amazon en laten we je zien welke stappen je moet ondernemen om succesvol te worden op Amazon. Verwacht een masterclass  vol met praktische tips, voorbeelden en cases die tonen wat werkt en wat niet.

✔️ Krijg inzichten uit 8 jaar lang Amazon verkoop

Eenvoudig is het echter niet meer. Amazon is tegenwoordig serious business. De tijd dat je een product maar hoefde toe te voegen aan de Amazon catalogus en het zich vanzelf ging verkopen is voorbij. Weten hoe het platform werkt en de juiste strategie volgen is cruciaal om succesvol te worden. Als je de “amazon code” kraakt zijn je bedrijfskansen ongekend. Marco Coninx, Amazon Expert, geeft je tijdens deze masterclass nooit eerder gedeelde inzichten en ervaringen die hij de afgelopen 8 jaar als verkoper op Amazon heeft opgedaan.

Amazon is het grootste e-commerce bedrijf ter wereld. Het stelt bedrijven in staat om via dit platform producten wereldwijd aan consumenten te verkopen, ook in Nederland. Klein of groot bedrijf, zelfs met één product kun je al meeliften op de traffic en het vertrouwen van Amazon bij consumenten. Tegenwoordig kun je je eigenlijk niet meer permitteren om niet op Amazon aanwezig te zijn.

✔️  Eindig met alles wat je moet weten over verkopen via Amazon 

Elke deelnemer ontvangt een exemplaar van het boek “Alles wat je moet weten over verkopen via Amazon” en het Ebook “101 Mega Amazon tips van een miljoenen verkoper”.

Deel dit bericht