Agenda

Geplaatst door: Emerce

Masterclass Audio Branding

Datum
9 november 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

In een tijdperk waarin merken zich op talloze kanalen bevinden, van online video platforms tot podcasts en online radio, is het behouden en vergroten van merkherkenbaarheid een grote uitdaging voor marketeers. Ontdek tijdens deze masterclass de kracht van audio en leer hoe je deze optimaal kunt benutten.

Voor jou?

Deze masterclass is specifiek ontworpen voor marketeers en brand managers die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen en toepassen van een effectieve sonic branding strategie. Het is ook relevant voor professionals die betrokken zijn bij merkidentiteit en communicatie.

Omschrijving

Tijdens deze masterclass ontrafelen we het begrip sonic branding en laten we je kennismaken met de kracht van muziek en geluid in marketing.  We verkennen hoe audio ons gedrag beïnvloedt en hoe je dit kunt inzetten voor je merk.

Leer hoe je merkwaarden kunt vertalen naar een herkenbaar geluid en ontdek wat audio doet in het brein. Met praktijkvoorbeelden en theoretische onderbouwing bieden we inzichten en inspiratie om je eigen sonic branding strategie te ontwikkelen.

Deel dit bericht