Agenda

Geplaatst door: Emerce

Masterclass Managen zonder Macht

Datum
30 november 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

Geef het beste van jezelf aan je team, en zij geven je het beste terug. Maar, hoe doe je dat? Door te managen zonder macht. Ontdek tijdens deze masterclass de kracht van effectief leiderschap zonder overmatig gebruik van formele macht.

Voor wie?

Deze masterclass is ontworpen voor managers, leiders en professionals die grote organisaties helpen transformeren. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een nieuwe benadering van leiderschap die gericht is op het opbouwen van vertrouwen, inclusiviteit en psychologische veiligheid in teams en organisaties.

Omschrijving

Managen Zonder Macht gaat verder dan Leading Without Authority. Het richt zich op het bewust verminderen van macht, zelfs voor degenen met formele of informele machtsposities, om effectief leiderschap te tonen en mensen mee te krijgen.

Je zult in deze masterclass en het boek ‘Managen zonder Macht’ dat je erbij krijgt herkenning vinden, inspiratie over hoe het anders kan én praktische oplossingen als je in jullie organisatie tegen een van de volgende uitdagingen aanloopt:

  • inconsistentie in teameffectiviteit en employee engagement;
  • moeite met het aantrekken en behouden van talent bij jongere generaties;
  • problemen met het aantrekken van divers talent en het creëren van een inclusieve cultuur;
  • belemmeringen bij organisatietransformatie;
  • twijfels over flexibel werk en werk op afstand;
  • inconsistenties in managementstijlen en kwaliteit;
  • en aanhoudende gevallen van ongepast gedrag.

Deze uitdagingen zijn allemaal symptomen van een op macht gebaseerde leiderschapsstijl, en door te investeren in de fundamenten van je teams en minder afhankelijk te zijn van macht, kun je organisaties bouwen die excelleren in prestaties en menselijkheid, waar inclusiviteit de norm is.

Deel dit bericht