Agenda

Geplaatst door: LogiVert

Masterclass over optimalisatie van orderverwerking bij webshops

Datum
24 april 2019
Plaats
Tilburg
Locatie
Stadhuisplein 345a
E-mailadres
info@logivert.com
Phone
0132020010
Organisatie
LogiVert

De meeste online ondernemers verspillen dagelijks onnodig veel tijd aan de verwerking van orders. Daar waar het online verkoopproces meestal verregaand geautomatiseerd is, verloopt het vervolg traject van verwerking en verzending vaak manueel en versnipperd. LogiVert organiseert een masterclass over de optimalisatie van de orderverwerking bij e-commerce bedrijven.

De masterclass “Het begint in de webshop, maar dan…” wordt op woensdag 14 april in de middag gegeven. Hierin zal het traject van het ontvangen van een bestelling tot het uitleveren ervan behandeld worden. Ook zal het genereren van rapportages en het importeren en exporteren van gegevens behandeld worden.
Daar waar voornamelijk stil gestaan zal worden bij de volledig geïntegreerde mogelijkheden van LogiVert is de masterclass in algemene zin ook interessant om een compleet beeld te krijgen van welke handelingen en processen geautomatiseerd kunnen worden.

Deze masterclass zal gegeven worden door Dolf van Tilburg. Met ruim 20 jaar ervaring in de automatisering van retail- en groothandelsbedrijven is hij met LogiVert één van de pioniers in het Nederlandse e-commerce landschap.
“Ik kom nog bijna dagelijks bedrijven tegen die bestellingen uit hun webshop overtypen om te factureren, voorraden bijhouden in sheets om vervolgens in een tekstverwerker inkooporders aan te maken. En dan heb ik nog niet eens gehad over de verzending van pakketten of het aansturen van fulfilment partijen. Dit gebeurt niet alleen bij kleine bedrijven, maar zeker ook bij grotere bedrijven,” meldt Van Tilburg. “Webshops worden nog steeds te vaak als losse systemen gezien en gebruikt binnen bedrijven.”

Bewustwording van de mogelijkheden van diepgaande en geïntegreerde automatisering zal helpen bij het optimaliseren van werkzaamheden. De gerealiseerde tijdsbesparing kan weer gebruikt worden voor verdere optimalisatie. Bijvoorbeeld voor marketing.
Deze masterclass wordt op het kantoor van LogiVert in Tilburg gegeven. Men kan zich kosteloos aanmelden via de website: https://www.logivert.com .

Deel dit bericht