Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Masterclass Web3

Datum
16 november 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce Academy
Hoewel Web3 nog in de beginfase zit, hebben al meer dan 24% van de topmerken een Web3-strategie ontwikkeld, en is nog eens 32% ermee bezig. Web3 – de nieuwe generatie internet – is the next big thing. Enerzijds mogelijk gemaakt door innovaties zoals blockchain, smartphones en snelle internetverbindingen. Anderzijds door een wereldwijde culturele verschuiving.

Ontdek tijdens deze masterclass wat Web3 voor je merk kan betekenen en wees een pionier in de toekomst van het internet. Durf de mogelijkheden te verkennen en zet de eerste stappen naar een nieuwe revolutie.

Voor jou?

Deze masterclass is geschikt voor leiders, managers, individuen en adviseurs die betrokken zijn bij merken en organisaties en willen leren hoe ze effectief kunnen navigeren in het web3  landschap. De masterclass biedt waardevolle inzichten en kennis voor professionals die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en benutten van de kansen die Web3 biedt voor merken en organisaties.

Omschrijving

Tijdens deze interactieve masterclass beginnen we met het delen van ervaringen en inzichten over Web3. Vervolgens nemen we stap voor stap de wereld van Web3 door. Wat is Web3 precies? Welke mogelijkheden biedt het en waarom is het relevant voor jou? Waar kan je beginnen? We geven je concrete handvatten om te starten.

In het tweede deel van de masterclass bespreken we diverse voorbeelden en use-cases die je een dieper inzicht geven in de toepassing van Web3. Het doel is om je te helpen deze kennis te vertalen naar je eigen bedrijf of organisatie. We sluiten af met een praktisch stappenplan, zodat je zelf aan de slag kunt om de eerste stappen te zetten in Web3 en de werking ervan te ervaren.

Deel dit bericht