Agenda

Geplaatst door: Media Perspectives

MediaBooster: Personal Branding

Datum
18 september 2018
Plaats
Hilversum
Locatie
Media Park
E-mailadres
talent@mediaperspectives.nl
Organisatie
Media Perspectives

Wat leer je tijdens de MediaBooster Personal Branding?
Je leert hoe je het verhaal over jezelf opbouwt en vertelt. Je krijgt zicht op je talenten, drijfveren, overtuigingen en waarden. Tijdens de training werk je je eigen ‘elevator pitch’ uit: een krachtige onderbouwing van jouw toegevoegde waarde voor een organisatie of een project.

Programma:
Ambitie: door middel van creatieve technieken ga je je ambitie bepalen
Merktemplate: vanuit jouw ambities en kernkwaliteiten kies je een aantal persoonlijke merkwaarden die centraal staan in jouw merktemplate
Elevator pitch: jouw merktemplate vertaal je verder door naar een kernachtige boodschap
Persoonlijk profiel: als laatste werk je aan een onweerstaanbaar profiel (bijvoorbeeld in de vorm van een CV) waarmee je je profileert op de interne of externe arbeidsmarkt
Na de MediaBooster Personal Branding:
Heb je jouw unieke profiel van waarden, kennis en vaardigheden helder voor ogen
Heb je inzicht in hoe je jouw personal brand kunt versterken
Weet je hoe je je op een prettige, authentieke en onderscheidende wijze kunt presenteren
Kortom: na de workshop staat jouw persoonlijke merk als een huis!

Voor wie is deze training?
De workshop is interessant voor iedereen die zelf de regie wil houden over zijn of haar eigen loopbaan. Of je nu zzp-er bent of in loondienst, creatief of techneut.

Docent: Susan Smudde
De workshops worden begeleid door Susan Smudde, een ervaren loopbaancoach en trainer bij o.a. Being at Work en Talent First. Susan heeft een achtergrond als organisatiepsycholoog. Door individuen, cultuur en leiderschap te ontwikkelen helpt ze organisaties om te groeien en te veranderen.

Deze MediaBooster maakt onderdeel uit van de Media Perspectives Academy. Bekijk hier onze jaarplanning met andere interessante trainingen.

Kosten & korting
Een regulier ticket voor deze MediaBooster is €450,-. ZZP’ers en partners van Media Perspectives profiteren van een kortingstarief. ZZP’ers krijgen 20% korting, medewerkers van partners zelfs 50%. Denk je dat je in aanmerking komt voor korting? Vraag dan je code aan via talent@mediaperspectives.nl. Ben je een ZZP’er, stuur dan in ieder geval je KVK-nummer en website mee.

Deel dit bericht