Agenda

Geplaatst door: Mendix

Mendix World Version 2.0

Datum
1 september 2020
Plaats
Online
Locatie
Online
Organisatie
Mendix

Mendix World Version 2.0 stelt deelnemers in staat om live en on demand meer dan 60 sessies te volgen – waaronder meer dan 20 door klanten – over alle aspecten van low-code applicatieontwikkeling; van strategie tot praktische hands-on training voor het platform.

De conferentie behandelt drie brede thema’s:
1. Lead the Way: deze sessies behandelen de strategische overwegingen om low-code op te nemen in de roadmap voor digitale transformatie.
2. Discover What’s Possible: in deze sessies vertellen klanten als ConocoPhillips, de Gemeente Rotterdam, Continental AG, Nederlandse bedrijfscateraar Hutten en Siemens Global Business Services, hoe ze met low-code hun bedrijfsactiviteiten hebben veranderd.  
3. Build the Future: demo’s, live Q&A’s en presentaties voor ontwikkelaars over onder meer  data-integratie en het bouwen van native mobile apps met React Native.

Door de coronacrisis heroverwegen bedrijven op welke manier en waar ze zakendoen. De centrale thema’s van Mendix World Version 2.0 zijn in lijn met het ‘nieuwe normaal’: het mogelijk maken van thuiswerken en het versnellen van de digitalisering van de klantinteractie. Low-code applicatie-ontwikkeling helpt bedrijven om aan de nieuwe eisen te voldoen. Deelnemers horen uit eerste hand van bedrijven die succesvol low-code hebben gebruikt om hun operationele activiteiten snel aan te passen en de strategische technologische richting te veranderen.

Voor Mendix World kunnen alle deelnemers een eigen programma op maat samenstellen met een mix van live presentaties, interactieve workshops en eerder opgenomen sessies.

Deel dit bericht