Agenda

Geplaatst door: Mixed Emotions Live

Mixed Emotions Live is dit jaar meer mixed dan ooit

Datum
29 september 2023
Plaats
Apeldoorn
Locatie
Podium Gigant, Nieuwstraat 377
E-mailadres
info@emotion.nl
Phone
055-5221525
Organisatie
Mixed Emotions Live

Voor wie Mixed Emotions Live niet kent: het laat zich het best vergelijken met een marketingcongres in festivalstijl. Geen lange, saaie PowerPointpresentaties onder een systeemplafond, waar je de hoofdprijs voor betaalt. Maar korte, krachtige sessies van sprekers van formaat. Vaak vakinhoudelijk, soms gewoon een goed verhaal met een mooie, maatschappelijke boodschap. Maar altijd inspirerend en afgetopt met een lekkere portie kunst, muziek en food. Het is mixed. Vooral dit jaar.

Een afspiegeling van de maatschappij
Want er gebeurt zoveel in de maatschappij. En ons vak ís de maatschappij. “Juist marketeers hebben de kans om de wereld op een positieve manier te beïnvloeden”, zegt festivalorganisator Marc Ankersmid. “Dan is het wel belangrijk je zo breed mogelijk te oriënteren en te blijven leren. We moeten verder kijken dan de standaard marketingverhaaltjes, standaard gedachtegangen en standaardoplossingen. Met de line-up van dit jaar vangen we de essentie van marketing in de breedste zin van het woord.”

Wat mag je dan verwachten?
Marc: “Dit jaar staat onder meer CNNCT voor je klaar. Een bureau dat zich specialiseert in inclusieve marketing. Daar ligt in onze regio nog té weinig de focus op. Ook zit er een flinke dosis duurzaamheid in de line-up. Een thema waar we op steeds grotere schaal mee bezig zijn. En vooral ook móéten zijn. Naast maatschappelijk relevante sprekers, staan er genoeg sprekers met een ‘ouderwets’ goed marketingverhaal. Bijvoorbeeld dat van McDonald’s of Paradiso. En voor wie even een break wil nemen van marketing: zoals ieder jaar wacht je óók genoeg gekkigheid dat in eerste instantie niks met het vak te maken heeft. Maar toch altijd meer dan je denkt.”

Scoor je tickets
Een line-up vol creatieve, relevante, activistische en inspirerende sprekers dus. Mooie merken en verhalen in de mix. Dat maakt Mixed Emotions Live dit jaar meer mixed dan ooit. De line-up wordt nog aangevuld, maar wie er sowieso staan, vind je op mixedemotionslive.nl. Hier kun je natuurlijk ook gewoon je tickets bestellen.

Deel dit bericht