Agenda

Geplaatst door: NIMA en MarketingTribune

NIMA Marketing Day

Datum
13 juni 2024
Plaats
Utrecht
Locatie
DeFabrique
Organisatie
NIMA en MarketingTribune

Op 13 juni 2024 organiseren NIMA en MarketingTribune de achtste NIMA Marketing Day. De NMD is hét grootste marketingfestival van Nederland. Marketeers, bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en onmisbare inzichten! Een dag waarop alle grenzen van marketing en reclame worden verlegd.

Op de NIMA Marketing Day komen de meest vooraanstaande marketeers, thought leaders en experts samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de marketingwereld met jou te delen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je marketingcarrière staat, deze dag biedt voor ieder wat wils.

Maar liefst zeventig marketingcollega’s geven inspirerende en interactieve presentaties, verdeeld over tien zalen. We starten en eindigen de dag met een smaakmakende plenaire sessie in de Copraloods. Bovendien maken we de winnaars van de NIMA Marketingprijzen bekend. De genomineerde bedrijven worden in drie categorieën gekozen en zij zullen op NMD hun verhaal doen. Breid je netwerk uit en ontmoet gelijkgestemde professionals tijdens de vele netwerkmogelijkheden. De NIMA Marketing Day biedt een dynamische omgeving waarin je kunt connecten, samenwerken en ideeën kunt uitwisselen.

Deel dit bericht