Agenda

Geplaatst door: NLConnect

NLconnect breeduit jaarcongres

Datum
14 september 2023
Plaats
Groenekan
Locatie
Fort Voordorp
Organisatie
NLConnect

Op 14 september 2023 organiseert NLconnect haar jaarcongres. Het thema voor dit jaar is: de glasvezelmarkt in 2030. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en buffet. Het congres trok in 2022 ruim 100 bezoekers uit de breedbandindustrie en werd beoordeeld met een rapportcijfer 8,5.

Het breeduit jaarcongres is het vlaggeschip van vereniging NLconnect. De editie van 2022 had als onderwerp Gaming. Voorgaande edities behandelden als thema 5G, privacy, breedband in het buitengebied en veranderend kijkgedrag. Tijdens corona organiseerde NLconnect alternatieve jaarcongressen, over AI in de breedbandpraktijk en over greenwashing.

Voor 2023 staat het congres gepland op 14 september. Het thema voor dit jaar is: de glasvezelmarkt in 2030. Het congres is voor leden gratis toegankelijk, voor niet-leden zijn er voordelige tarieven.

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met de werkgroep evenementen en communicatie, via het contactformulier.

Deel dit bericht