Agenda

Geplaatst door: KPN Security

NLSecure[ID] 2022: hét Security event van Nederland!

Datum
25 januari 2022
Plaats
Online
Locatie
Online
E-mailadres
kpnsecurity@kpn.com
Phone
0612345678
Organisatie
KPN Security

Wat is NLSecure[ID]?
NLSecure[ID] is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét securityevenement van Nederland. Tijdens dit event kun je je laten bijpraten over relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Gerenommeerde experts delen hun expertise, zodat je nieuwe inzichten opdoet om je security naar een hoger niveau te tillen.

Waarom NLSecure[ID]?
Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen.

Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID]. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland delen tijdens dit evenement hun expertise en kennis met u.

Voor wie is NLSecure[ID] geschikt?
Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hanteren we bij dit evenement het motto: ‘Security, let’s talk about it’. We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die we aanreiken is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Ook ethical hackers en studenten zijn van harte welkom.

Hoe ziet het programma eruit?
Deze editie van NLSecure[ID] is verdeeld over drie dagen. Vanuit een speciaal ingerichte studio verzorgen we elke dag een aantrekkelijk live programma. Deze liveshow begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Binnenkort maken we de eerste gasten bekend. Houd deze pagina dus in de gaten!

Een ander belangrijk onderdeel van NLSecure[ID] is een uitgebreid on-demandprogramma dat uit meer dan 15 vooraf opgenomen sessies bestaat. Sommige talks zijn gericht op een managementdoelgroep (Green Track), andere meer op een technische doelgroep (Black Track).

Kan ik mijn eigen programma samenstellen?
Jazeker. NLSecure[ID] is gericht op verschillende IT-doelgroepen. Net als bij het fysieke evenement vinden we het belangrijk dat de online variant aansluit op uw interesses. U bepaalt zelf welke talks u digitaal bijwoont en bent op iedere dag welkom. Alle sessies zijn na afloop terug te kijken.

Moet ik een dag kiezen?
Nee, zeker niet! Sterker nog, we nodigen u van harte uit om elke dag aan te sluiten. NLSecure[ID] biedt u op alle drie de dagen een uniek programma. Uiteraard is het ook prima als u een of twee dagen deelneemt aan het event.

Hoe ziet het online platform eruit?
We hebben voor NLSecure[ID] een gebruiksvriendelijk online platform opgezet. Daarop vindt u uiteraard het programma, de livestream en alle talks. Daarnaast bevat het platform een Partnerplein waar onze partners zich aan u presenteren en de KPN Experience waar u kennis kunt maken met verschillende onderdelen van KPN.

Wanneer is het online platform beschikbaar?
Het platform gaat live op 25 januari om 10.00 uur, een aantal uur voor de aftrap van NLSecure[ID]. Dit geeft u de gelegenheid om op uw gemak even rond te kijken op het platform. Ook kunt u kennismaken met partners en deelnemers aan de KPN Experience.

Let op! U heeft alleen toegang tot het platform via uw persoonlijke deelnamelink. Deze ontvangt u na het aanmelden.

Deel dit bericht