Agenda

Geplaatst door: Emerce

Het ontwerpen van Digitale Transformatie

Datum
14 november 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce

Sta je voor de uitdaging om de snelle digitale transformatie bij te houden en proactief te blijven? Ontdek tijdens deze masterclass hoe je het overzicht behoudt, trends voorspelt en ze succesvol toepast in je organisatie. Er wordt gekeken naar het snijvlak van technologie, vaardigheden, strategie en organisatiecultuur.

Omschrijving

Stap in de snel veranderende wereld van digitale transformatie, waar technologieën elkaar in rap tempo opvolgen. Ontdek hoe je deze technologieën strategisch kan inzetten om je processen te verbeteren, klanten optimaal te bedienen en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen. In de wereld van digitale transformatie kun je niet alles tegelijk aanpakken en veranderen, aangezien technologische implementatie vaak complexer is dan verwacht en organisaties vaak geconfronteerd worden met bestaande strategieën en culturen die verandering bemoeilijken.

In deze deep dive verkennen we de essentiële aspecten van digitale transformatie aan de hand van ons beproefde Digital Transformation Stairway model. Dit model biedt een gemakkelijk te gebruiken, praktisch kader om naar Digitale Transformatie te kijken en manieren te bepalen om het in je organisatie te implementeren.

Tijdens deze training

Dag 1 (09:30 – 12:30):

Stadia van Digitale Transformatie: waar sta je en waar wil je heen?

De rol van technologie en vaardigheden in Digitale Transformatie – hoe kies je de juiste technologie?

Dag 2 (09:30 – 12:30):

De rol van de organisatie in de Digitale Transformatie – hoe zorg je voor de juiste strategie en cultuur?

Het opbouwen van de portfolio van digitale initiatieven

Deel dit bericht