Agenda

Geplaatst door: Optimizers

Optimizers E-Day: The Future Is Now

Datum
9 juni 2022
Plaats
Nijkerk
Locatie
Ampèrestraat 3D
Organisatie
Optimizers

Optimizers organiseert op donderdag 9 juni de Optimizers E-Day. Tijdens deze middag leer je van andere ondernemers hoe zij inspelen op de trends en ontwikkelingen in de B2B en B2C e-commerce.

Hoe ga je om met de toename van digitalisatie als B2B specialist? Hoe pas je je webshop aan binnen het dynamische speelveld van de e-commerce? Welke technologieën en functionaliteiten heb je nodig om de wensen van je klant te realiseren? Verschillende e-commerce experts van onder andere Flinders, Jac Hensen en AGU geven antwoord op deze vragen aan de hand van best practices.

Wil jij de concurrentie altijd een stapje voorblijven? Meld je nu aan voor de Optimizers E-Day: The Future Is Now!

De coronapandemie heeft verschillende trends in de e-commerce wereld versneld en versterkt: snel en flexibel anticiperen op veranderende omstandigheden. Mensen raken gehecht aan het gemak van e-commerce en de technologie is steeds beter in staat om klanten te kunnen bedienen in het vinden van de juiste producten en informatie. Voorkom dat je hierin voor uitdagingen komt te staan en ontdek hoe een slimme merchandising strategie en personalisatie de sleutel zijn tot een succesvolle online shop.

Wat mag je allemaal verwachten van ons deze middag:
Op het Optimizers E-day: The Future Is Now event staan we stil bij wat je vandaag kunt doen om toekomstbestendig te zijn. Deze middag is opgezet om te inspireren en handvaten en tips mee te geven om de beste e-commerce ervaring neer te zetten. Leer van andere ondernemers hoe zij meegaan in de snel veranderende e-commerce wereld en welke techniek hen hierbij helpt aan de hand van inspirerende workshops. Ook is er de ruimte om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

Tijdens het Optimizers E-day event komen verschillende interessante sprekers aan bod:
• Oscar Diele – Flinders
• Serge Barnhoorn – AGU
• Jos Pieters – Jac Hensen
• Joris Coppes – B Living
• Patrick Kool, Bram Meulen, Daan van Vliet en Mark Veldkamp – Shopping Tomorrow Expertgroep
• Roeselien Wekker – Workshop: the future is now, innovate your story today
• Muhammed Aydogan – FRMWRK
• Stefan van Opstal – Tweakwise
• Mark Veldkamp – Tweakwise

Deel dit bericht