Agenda

Geplaatst door: OrangeValley

OrangeValley Privacy First Digital Marketing Event

Datum
4 april 2024
Plaats
Breukelen
Locatie
De corridor 27
E-mailadres
marketing@orangevalley.nl
Phone
030 8200 200
Organisatie
OrangeValley

Donderdag 4 april 2024 organiseert OrangeValley een Digital Trend Event. Dit keer met als onderwerp: privacy first digital marketing. Gedurende de dag zullen onze experts uit verschillende vakgebieden hun kennis delen. Maak je klaar om de toekomst van het digitale landschap te ontdekken. Registreer je (gratis) vandaag nog om je plek te reserveren en op de hoogte te blijven van het event. We hebben een ochtend- en een middagprogramma, maar je kunt natuurlijk ook de hele dag deelnemen.

In de ochtend staan we stil bij het verzamelen en verwerken van gegevens met oog voor de gebruiker. Technieken als consent mode, enhanced ecommerce, server side tagging en de meta conversion API komen aan bod. Ook neemt brancheorganisatie DDMA ons mee in de juridische kant van AI en hoe je AI op een verantwoordelijke manier kunt gebruiken.

De middag staat in het teken van activeren van de privacy first digital marketing strategie in de kanalen. Wat betekent dit voor je media strategie, hoe ziet een retargeting strategie zonder cookies eruit en hoe kun je je doelgroep effectief bereiken? Wat is de rol van AI en hoe kun je dit toepassen bij de inzet van digital marketing?

Deel dit bericht