Agenda

Geplaatst door: Skipr

Organisatie van data analytics

Datum
23 maart 2020
Plaats
Zeist
Locatie
Woudschoten
Organisatie
Skipr

We staan aan het begin van het datatijdperk in de zorg. Het is tijd om een duurzame datastrategie voor uw zorgorganisatie te bouwen.
De exponentiële toename en potentie van data in de zorg is gigantisch. Met de juiste data kunnen we doelmatigheid vergroten, zorgkosten verlagen, de kwaliteit van zorg verbeteren en zo de waarde voor de patiënt verhogen. Hoge verwachtingen die van u als professional vragen om een nieuwe manier van handelen en organiseren.

Als bestuurder of manager kunt u data inzetten om bij te dragen aan de strategische doelstellingen van uw zorgorganisatie. Maar waar begint u? En hoe geeft u dit vorm in uw organisatie?

De compacte en praktijkgerichte masterclass Data Analytics, onder leiding van Erasmus MC Clinical Data Scientist Egge van der Poel, geeft u inzicht in de eerste stappen om data in te zetten om de zorg efficiënter, effectiever en persoonlijker te maken. Na deze masterclass vergroot u het leervermogen van uw organisatie en neemt u beslissingen op basis van gedegen data analyse om waarde toe te voegen aan uw zorgorganisatie én de patiënt.

Deel dit bericht