Agenda

Geplaatst door: Motiv

PROTECT 2020 SecurityTalks

Datum
25 mei 2020
Plaats
IJsselstein
Locatie
Live via https://www.motiv.nl/evenement/motiv-protect-2020/
E-mailadres
info@motiv.nl
Phone
0306877007
Organisatie
Motiv

PROTECT 2020 is hét event over security. Een week lang verzorgen presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, RTL-Z) en tafelheer Bastiaan Bakker (Motiv) iedere ochtend van 10:00 tot 12:00 uur een interactieve online uitzending met keynotes van belangrijke opiniemakers, technologiepartners en interactieve napraatsessies met sprekers en het publiek thuis.

De live SecurityTalks hebben elke dag een ander thema. Zo staat op maandag de evolutie van cybercrime centraal. Peter Zinn, oud cybercop, laat zien dat de methoden van overheidsinstanties na verloop van tijd door cybercriminelen worden gekopieerd. Hoe dient het Nederlandse bedrijfsleven daar in de toekomst op te reageren? Op dinsdag wordt er gesproken over het realiseren van een integrale securitybenadering. Aan de verschuiving van reactief naar proactief en preventief securitybeleid wordt op woensdag aandacht besteed, terwijl op donderdag oog is voor beveiligingsarchitecturen. De week wordt op vrijdag afgesloten met een keynote van Ted Jansen, Chief Section Management Information bij het Ministerie van Defensie, over paralellen tussen cybersecurity en het (militaire) verleden en belangrijke leringen die we hieruit kunnen trekken.

Deelnemers kunnen middels de interactietool BuzzMaster online meepraten, stemmen en vragen stellen. Het evenement richt zich op CIO’s, CTO’s, CISO’s en security professionals. De sessies vinden online plaats.

Deel dit bericht