Agenda

Geplaatst door: SANS Institute

SANS Londen September 2017

Datum
25 september 2017
Plaats
Londen
Locatie
Grand Connaught Rooms, 61-65 Great Queen Street
Organisatie
SANS Institute

Onder andere de volgende instructeurs verzorgen een training:
Kevin Fiscus – Kevin is de oprichter en leidend consultant voor Cyber Defense Advisors waar hij security en risk assessments, vulnerability en penetratietesten uitvoert, maar ook securityprogramma’s ontwerpt en zich bezighoudt met beleidsontwikkeling en security awareness. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT en focust zich sinds 12 jaar op informatiebeveiliging.

Mark Bristow – Mark was nog maar 10 jaar oud toen hij zijn eerste bug in een ICS-systeem vond. Hij is momenteel de Chief of ICS-CERT Incident Response bij de afdeling van Homeland Security (VS). Hier deelt hij zijn expertise in incidentafhandeling, industriële controlesystemen, netwerk monitoring en de verdediging van de nationale veiligheid.

Frank Kim – Frank, voormalig CISO bij SANS Institute, helpt om de nieuwe generatie security leiders te vormen, ontwikkelen en ondersteunen door hen te onderwijzen, lesstof te ontwikkelen en het management en software security curriculum te onderhouden.

Pieter Danhieux – Pieter leert militaire-, overheids-, en private organisaties offensieve technieken om zwakke plekken in de beveiliging op te sporen binnen organisaties, systemen en bij personen. Hij is ook één van de oprichters van BruCON.

Steve Armstrong – Steve startte in 1994 in security, in het RAF. Hij verzorgt nu penetratietests en incident response diensten voor een aantal van de grootste namen in gaming, muziek en media.

Deel dit bericht