Agenda

Geplaatst door: LexisNexis

Seminar Reputatiemanagement in de financiële sector

Datum
29 oktober 2019
Plaats
Amsterdam
Locatie
Radarweg 29
E-mailadres
minke.kooman@lexisnexis.nl
Phone
06-1343 6822
Organisatie
LexisNexis

De financiële sector heeft als geen ander de afgelopen jaren een grote uitdaging gehad voor wat betreft haar reputatie. Kom op 29 oktober naar ons gratis seminar Reputatiemanagement in de financiële sector en wij vertellen je o.a. over hoe je om kunt gaan met reputatieschade aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

De sprekers:

Ramon Gulikers, senior SEO en contentmarketing consultant van Maxlead zal je vertellen hoe je je online reputatie kunt verbeteren door middel van SEO. Hoe zorg je ervoor dat je in de zoekresultaten van zoekmachines op de juiste manier wordt getoond? Hoe ga je om met slechte beoordelingen en kun je je negatieve zoekresultaten over jouw bedrijf aanpassen?

Henri Kleinjan, social media analist, zal reputatiemanagement vanuit social media benaderen. Welke reputatie heb je online, hoe krijg je voor jouw relevante influencers in kaart en hoe voorkom je dan een shitstorm?

Bart van Leeuwen, Hoofd Communicatie Nederlandse Vereniging van Banken, vertelt je alles over de uitdagingen van de bankensector m.b.t. reputatiemanagement in de afgelopen 10 jaar. Zo deed hij onderzoek naar sectorreputatie en hij deelt zijn tien reputatielessen van de bankensector met je.

Paul Stamsnijder, founding partner van de Reputatiegroep, spreekt over zijn nieuwe boek Purpose: het verhaal van het moraal. Hierin adresseert hij een aantal dilemma’s die spelen binnen de financiële sector. Daarnaast bespreekt hij een aantal voorbeelden van sectoren en organisaties die samen werk hebben gemaakt van hun reputatie.

Deel dit bericht