Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

SEO Copywriting

Datum
20 september 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Organisatie
Emerce Academy

Hoe zorg je ervoor dat je website bovenaan in de zoekresultaten verschijnt? Wat is de sleutel tot het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers? In deze deep dive leer je hoe je je site zichtbaar maakt in de zoekresultaten met techniek, autoriteit en inhoud.

Voor jou?

Deze deep dive is voor professionals die hun kennis van SEO willen verdiepen en effectieve strategieën willen leren om de online zichtbaarheid van hun website te vergroten.

Omschrijving

Stap in de wereld van Google en ontdek hoe de zoekmachine werkt. Wat werkte vroeger, maar werkt nu niet meer? Hoe kun je ervoor zorgen dat je site opvalt in de zoekresultaten?

Ontdek de werking van zoekmachines en leer hoe je opvalt in de zoekresultaten. Creëer relevante content en begrijp welke factoren je ranking beïnvloeden. Leer belangrijke begrippen kennen, zoals Featured Snippet, FAQ en Knowledge Graph. Pas je kennis toe met praktische voorbeelden en verbeter je eigen site.

Een goede woordkeuze is essentieel voor SEO. Leer daarom ook hoe je de juiste zoekwoorden kiest met behulp van handige tools.

 

Deel dit bericht