Agenda

Geplaatst door: Social Media Club Utrecht

SMC030 Kennissessie ‘The Sound Of Music’

Datum
30 januari 2019
Plaats
Utrecht
Locatie
Camping Ganspoort
E-mailadres
info@smc030.nl
Organisatie
Social Media Club Utrecht

Music is business. Music is ondernemerschap. Music is marketing. Ook in de muziekindustrie speelt social media een grote rol. Bij de promotie van artiesten, sales, marketing van nieuwe tracks, reputatiemanagement etc.

Tijdens deze meetup laten we verschillende muziek professionals aan het woord om zo te ontdekken wat de rol van social media voor hen is.

Ook als je geen muziekfan bent wordt dit een super interessante sessie waarin je veel kunt leren over online marketing, promotie, omgaan met fans en ambassadeurs en ondernemerschap.

=====

*****Spreker 1: Sebastiaan Hooft – DJ & ondernemer*****
-> https://www.shooft.com

DJ/producer and label-eigenaar Sebastiaan Hooft is al zijn hele leven met muziek bezig. Maar dan 25 jaar nadat hij op schoolfeesten draaide, heeft hij de gymzalen verruild voor clubs in Amsterdam, Tal Aviv, Miama Beach, Azores, Ibiza, Praag en Berlijn. Daarnaast heeft hij zijn eigen record label Redesign Records.

Met zijn scherpe blik, energieke aanpak en vooruitstrevende thought leadership is Sebastiaan binnen enkele jaren uitgegroeid tot dé naam die gekoppeld is aan succesvol ondernemen.

In vijftien jaar tijd heeft Hooft meer dan twintig bedrijven opgezet, overgenomen en verkocht, tientallen startups begeleid, meer dan vijfhonderd internationale ondernemers geïnterviewd en uit al zijn ervaring en inspiratie een basismodel voor een gezond leven als entrepreneur opgesteld.

US News noemde hem in 2015 één van de meest constant succesvolle ondernemers van Nederland. Op zijn 32e belandde hij al op de 100% Self-Made lijst van Quote Magazine en had hij een top 10 notering te pakken in de Deloitte Technology Fast 50.

In 2016 werd Hooft een van Quote’s ‘Heersende Twitter vrienden’ en noemde House of Einstein hem een van Nederland’s best geklede ondernemers. Zijn boek ‘APK voor ondernemers‘ is een bestseller.

*****Spreker 2: Denis Doeland – Slashie, Auteur, Blogger, Business & Industry Hacker, Disruptor, Maven, Numerati, Speaker en Transformer*****
-> https://denisdoeland.com

Denis Doeland (Utrecht, 1971) is vanaf 1993 actief in de muziek (met name de dance-industrie). Hij begon zijn carrière bij platenwinkel Bad Vibes en startte vanuit die hoedanigheid de eerste muziekactiviteiten van ID&T. In de achttien jaar dat Doeland bij ID&T werkte, hield hij zich bezig met de exploitatie van intellectueel eigendom en de online activiteiten van ID&T, Q-Dance en Sensation en zette hij de muziekuitgeverij van ID&T en download portal Dance-Tunes op.

Sinds mei 2011 richt hij zich volledig op DDMCA, zodat hij bedrijven, merken en organisaties kan helpen op de vele deelgebieden van de digitalisering van de business.

Deel dit bericht