Agenda

Geplaatst door: Hogeschool Windesheim

State of the Art Marketing event 2019

Datum
11 januari 2019
Plaats
Zwolle
Locatie
Hogeschool Windesheim, X-gebouw
E-mailadres
info@samevent.nl
Phone
+31657575070
Organisatie
Hogeschool Windesheim

Anno 2018 valt het niet meer te ontkennen. Een goede merkpositionering, ongeacht bedrijfsgrootte, is een must-have. Wij, een team van 34 marketingstudenten, organiseren daarom op vrijdag 11 januari 2019 de 11e editie van het State of the Art Marketing event. Op deze dag staat het thema merkpositionering centraal en maakt u kennis met het belang van een sterk merk.

De dag wordt afgetrapt door de bekende keynote-spreker Marc van Eck, bekend van het merk IAMTORO en tevens auteur van diverse marketingliteratuur. Marc neemt u in zijn verhaal mee in de positionering van een sterk merk, uiteraard met het oog op de toepassing in uw bedrijf. Wij weten namelijk als geen ander dat u na het event gelijk aan de slag wil gaan met de kennis die u heeft opgedaan tijdens de zeer inspirerende kick-off.

Na de kick-off staat interactie en kenniswisseling tussen bezoekers centraal. Dat wordt gedaan door diverse masterclasses. Alwin Snippe van Greetz doet zijn inspirerende verhaal over de accountability van online marketing en geeft u tips en tricks om de kennis te vertalen naar uw praktijksituatie. CrowdMedia neemt u mee in het belang van contentmarketing en de ontwikkelingen rondom dit onderwerp. De Nieuwe Zaak neemt u in een masterclass mee in het onderwerp: de klantrelatie door merkpositionering. U kunt zich voor één van de masterclasses inschrijven.

De noodzaak van een goede merkpositionering is bekend bij velen. Trendwatcher Ronnie Vergoor doet daarom aan het eind van het evenement zijn verhaal over de signalering van trends in bedrijfscontext. Uw onderneming moet bereidt zijn op de onzekere dagen die gaan komen in de toekomst!

Tijdens het evenement zijn verschillende netwerkmomenten gepland. Bezoekers, sponsoren en studenten ontmoeten elkaar en kunnen onder het genot van een hapje en drankje kennis met elkaar uitwisselen. De netwerkmomenten bieden bezoekers en sponsoren eveneens mogelijkheid om studenten te werven voor een meewerkstage en/of afstudeerstage.

Wilt u meer informatie over de sprekers, programma, ticketprijzen of thema’s? Dan kunt u terecht op www.samevent.nl

Deel dit bericht