Agenda

Geplaatst door: Amsterdam Blockchain Lab/The Fork

Strike Two Summit

Datum
18 september 2019
Plaats
Amsterdam
Locatie
Science Park
E-mailadres
claire@thefork.online
Organisatie
Amsterdam Blockchain Lab/The Fork

Op 19 en 20 september zal te Amsterdam de eerste editie van het Strike Two Summit plaatsvinden. Dit evenement brengt professionals uit agrifood en technologie bij elkaar om de agrifoodsector toekomstbestendig te maken. Strike Two is een initiatief van het Ministerie van LNV en 15 andere partijen waaronder Rabobank, Deloitte, IBM, Ahold Delhaize, Google, Unilever, FAO, Gemeente Amsterdam en ook de jonge boeren uit Nederland NAJK. Strike Two is vernieuwend in de ambitie om op wereldniveau versnelling te krijgen in verduurzaming van agrifood middels technologie.

Strike Two is uitdrukkelijk geen hackathon, er worden geen nieuwe oplossingen bedacht. Tijdens dit event wordt de agrifoodsector, aan de hand van concrete cases, in contact gebracht met bestaande, marktklare oplossingen voor actuele uitdagingen. Deelnemers, die het hele agrifood ecosysteem vertegenwoordigen, maken samen innovation roadmaps die gaan borgen dat verduurzaming sneller gaat. Strike Two is meer dan een serie van evenementen: het is een beweging die het ecosysteem van boer tot consument verbindt op concrete uitdagingen en staat open voor iedereen die de toekomst nu wil bouwen.

Er zijn nog enkele gesponsorde tickets beschikbaar. Bij interesse, neem contact op met Casper Gockel: Casper@thefork.online

Voor informatie over de Strike Two Summit kun je terecht op: https://striketwosummit.com

Deel dit bericht